image

Kvalitet

Kvalitet fra producent til køledisk 

Kun ved at have  snor i hele forløbet fra producent og til din forretning, kan vi have 100% kontrol over kvaliteten af de varer, vi leverer. Som et mindre slagteri med en placering midt mellem Vejle og Billund betyder det, at vi er tæt på vores leverandører, der alle har et stærkt fokus på kvalitet.

DanePork - tidligere Slagtergården St. Lihme - er et privatejet svineslagteri grundlagt i 1989. Vores filosofi har fra starten været, at der skal være kort vej fra "jord til bord". Det kræver et tæt samarbejde med både kunder og leverandører.

6500 slagtninger om ugen 

Vi slagter i gennemsnit 6.500 svin om ugen. Det bliver i løbet af et år til cirka 325.000 svin, som udskæres og bearbejdes af nogle af vores ca. 140 engagerede og kvalificerede medarbejdere.

I 1993 blev slagteriet EU-godkendt, og i 2001 fik vi godkendelse til eksport af svinekød til USA og Japan. Med en støt stigende omsætning på såvel hjemme- som eksportmarkedet, er vi parate til at møde dine krav til levering af kvalitetssvinekød præcist efter dine ønsker.

 

Vent venligst…