Search
Søg
Supplier login
Leverandør login
Denmark Flag Square
Sprog
Eoyw21016dk Startpakke LI Nominerede DK

Vi er stolte over at være nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2021


Leo Grønvall og DanePork A/S er nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2021.

Vi er spændte på udfaldet når årets konkurrence kulminerer ved regionskåringen i Mercedes-Benz AG og P. Christensen a/s bilhus i Kolding:


Mandag den 29. november 2021


Baggrunden for nomineringen tager udgangspunkt i facilitator og sparringspartner Ole Rasmussen's indlæg på LinkedIn:


"I årets interviewrunde havde Susanne Skovbjerg fra Danske Bank og jeg fornøjelsen at interviewe Leo Grønvall og høre den flotte historie bag DanePork (tidligere Slagtergården St. Lihme).

Slagteriet er oprindeligt stiftet af Leo's forældre tilbage i 1989. Leo kommer ind i familievirksomheden i 1992 og bliver medejer i 2002. DanePork er som navnet antyder et svineslagteri, der satser på høj kvalitet - og som igennem årene har været på en flot vækstrejse.

I dag fremstår virksomheden topmoderne. Der har været investeret massivt i de senere år, hvor der er satset på ny teknologi og optimeringer. Det ses på tallene i regnskabet fra sidste år, der på indtjening må betegnes som "best-in-class" i branchen.

Men rejsen stopper ikke her. Netop nu er der gang i nye udvidelser og investeringer, der over fordobler virksomhedens kapacitet og yderligere optimere et allerede velfungerende setup. Så der er også for de kommende år lagt op til yderligere vækst.


Virksomheden beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere og har i øvrigt stor fokus på bæredygtighed og ansvarlighed.

Det bliver spændende at følge DanePork i årets konkurrence og til regionskåringen i Mercedes-Benz AG og P. Christensen a/s bilhus i Kolding: Mandag den 29. november 2021.

Held og lykke til Leo Grønvall og DanePork A/S"