10844 Danapork 021

Faglighed og kvalitet

Faglighed til yderste knivspids

Vi sætter vores faglighed utroligt højt, for håndværket skal være i orden og vi vil levere et produkt af bedste kvalitet. Vores faglighed er underbygget af over 30 års erfaring med slagteridrift.

Denne viden omsætter vi til et effektivt produktionsapparat, der kan omstilles med kort varsel.

Kort sagt; vi lægger vægt på et ordentligt dansk produkt og et ordentligt håndværk.

10755 Danepork Kiddegård 002

Kvalitet fra producent til køledisk 

Udover grisene er født og opvokset i Danmark foregår slagtning, opskæring, udbening og pakning på samme adresse i Danmark. Herved kan vi have 100% kontrol over kvaliteten af de varer, vi leverer. Som et privat slagteri lægger vi vægt på, at vi er er tæt på vores leverandører, og sammen har vi et stærkt fokus på kvalitet.

10755 Danepork 052 (1)

BRC, HACCP og SSOP - kvalitetssikring

Der stilles generelt store krav til fødevareproducenter, og hos DanePork har vi taget skridtet fuldt ud og lever op til branchens skrappeste kvalitets- og hygiejne-certificeringer: BRC, HACCP og SSOP. Vi er dermed godkendt til at levere grisekød til de mest krævende markeder som fx det amerikanske og det japanske marked.

Kontinuerlig kontrol

Certificeringerne indebærer at vi opfylder en lang række restriktioner og krav, så produktionen foregår præcis som forskrevet. 

Hver eneste dag foretages kontrol af specialuddannet personale, der - uafhængigt af hinanden - løbende kontrollerer og dokumenterer kvaliteten.

10755 Danepork 088
10755 Danepork 052 (1)
10755 Danepork 018

Din kontaktperson

Jan Thomsen

Jan Thomsen

Kvalitetschef