DanePork støtter Engelsholm Musik og Kultur

Engelsholm

DanePork støtter koncerter på Engelsholm


Engelsholm 8. maj 2024

Pressemeddelelse

Foreningen Engelsholm Musik & Kultur som arrangerer koncerter, foredrag, artist talks og sangaftener på Engelsholm Højskole har netop indgået et nyt partnerskab med det lokale slagteri DanePork, der med Leo Grønvall i spidsen er kendt for at bakke op omkring mange forskellige kulturaktiviteter i lokalområdet.

Spillestedsleder Roar Amundsen udtaler:


“At DanePork har valgt at støtte vores forening med 100.000 kr. er vi virkelig glade for. Det lægger en fin bund under vores koncertøkonomi, og gør at vi kan tage lidt flere chancer på de koncerter vi arrangerer og samtidig have råd til at videreudvikle vores forretning. Det er dejligt at en stor, lokal virksomhed på den måde kan se værdien i det vi laver på Engelsholm og har lyst til at tilbyde vores arrangementer til deres medarbejdere.”

Engelsholm Musik & Kultur har været inde i en rivende udvikling siden foreningen startede op i 2021 og står årligt for omkring 55 arrangementer i samarbejde med bl.a. Engelsholm Højskole, Vejle Kommune, DGI-Huset Vejle, JIVE, Jazz i Trekanten og menighedsrådene i Nørup & Randbøl. I 2023 kom der over 11.000 betalende gæster til foreningens aktiviteter. 25 frivillige fra nær og fjern er med til at sikre, at der bliver tjekket billetter og solgt drikkevarer til gæsterne, mens højskolens elever hjælper med stoleopsætning, kaffebrygning og parkering til de store koncerter og sangaftener.


Om sin støtte til Engelsholm Musik & Kultur udtaler Leo Grønvall: ”Vi er glade og stolte over at være med til at støtte Engelsholm Musik & Kultur. Vi har et stort ønske om at støtte lokalt og bakke op omkring det blomstrende musik- og kulturliv i lokalområdet. Vi har derfor valgt at bidrage ved at støtte Engelsholm Musik og Kultur, som danner nogle fantastiske rammer for at opleve musikken og kulturen - hvilket vi glæder os til at være en del af. Vi glæder os til at følge foreningen og de kommende arrangementer.”


Engelsholm Musik & Kultur har netop lanceret en helt ny hjemmeside med egen webshop, hvor man som gæst kan købe sine koncertbilletter direkte hos foreningen fremfor hos en billetudbyder.


Tag en rundtur her: www.engelsholmevents.dk 

Om DanePork:

DanePork A/S er et selvstændigt, privatejet slagteri beliggende mellem Vejle og Billund, som er på en spændende vækstrejse. Med et stort fokus på høj automatisering, fødevaresikkerhed og godt håndværk, har de skabt fremtidens moderne slagteri, som på globalt plan imødekommer deres kunders ønsker om en kompetent og faglig slagteripartner. Virksomheden har stolte traditioner og store ambitioner.